Peki hayatımızın her alanında sadeleşebiliyor muyuz?
- Beril Bilge
- 25 Oca
- 1 dakikada okunur

Sadeleş deriz değil mi? Bunu çokça duyarız. Peki sadeleşmek yalnızca evimizde ihtiyacımız olmayan eski eşyalarıdan sadeleşmek mi anlamına geliyor?
Bir düzeyde hayatımızı düzene koymak için, hayatımızın her alanında sadeleşmeiyiz.
Sen bu durumda ne durumdasın? Sadeleştiğine inanıyor musun? Peki çalışma masan ne durumda? Maillerin ne durumda? Bilgisayarındaki klasörler ne durumda? Bir düzen mi hakim yoksa bir kaos mu?
Pennsylvania Üniversitesi Tıp Fakültesi profesörlerinden Dr. John H. Stokes, Amerikan Tıp Birliği Kongresi’nde “Hastanın Ruhsal Durumunda Neler Aranmalı?” başlığı altında 11 madde sıralamıştı. Bu maddelerin birincisi şuydu: “Zorunluluk veya yükümlülük duygusu: İleriye yönelik, mutlaka yapılması gereken, uzayıp giden işler.”
Tüm yanıtlanmamış mailler, yarım kalan raporlar ve notlarla dolu çöplüğe dönüşmüş bir masanın görüntüsü bile insanın aklını karıştırmaya, gerilime ve kaygılanmaya yeter. “Yapılacak milyonlarca işin olduğu ve bunları yapmaya vaktinin olmadığı” sürekli hatırlatılırsa, bu sadece gerilim ve yorgunluğa neden olmakla kalmayıp yüksek tansiyon, kalp düzensizlikleri ve ülser gibi hastalıklara da yol açabilir.
Masanı toplamak, maillerini düzenlemek, bilgisayardaki dosyalarını düzenlemek gibi basit eylemler, zorunluluk ve mutlaka yapılması gereken “uzayıp giden işler” hissini yenmende sana yardımcı olabilir. Belki de yüksek tansiyonunun, ya da kalp çarpıntının sebebi bile bu olabilir…
Bunları ben de yaşadım. Nasıl mı üstesinden geldim? ThetaHealing ve JAAS teknikleri sayesinde daha hızlı yol alabildim 🙏🏻 ThetaHealing ve JAAS teknikleri hayata daha üst pencereden bakmamı ve büyük resmi görmeye başlamamı sağladı🙏🏻
Dilersen sana da bu konuda danışmanlıklarla yardımcı olabilirim. Ve eğitimlerle bu teknikleri öğrenmeni sağlayabilirim 💐
Denemeye değer…
Sevgiyle…
Comments